nieuws

Aon misschien op shirt Manchester United

Archief

Assurantiemakelaar Aon heeft de beste papieren om volgend seizoen zijn naam te zien pronken op het shirt van Manchester United. Spelers van de Engelse voetbalclub spelen nu met de naam van verzekeraar AIG op de borst.

Aon misschien op shirt Manchester United

Amerikaanse politici willen echter van de dure sponsordeal af, nu miljarden aan belastinggeld zijn ingezet om de maatschappij voor een faillissement te behoeden. Aon zou al enige tijd met de leiding van Manchester United in gesprek zijn over een shirtsponsorovereenkomst. Volgens een ingewijde is de deal voor 90% rond. Eén van de openstaande vragen is of de naam Aon al bij de start van het nieuwe seizoen op de shirts van de Engelse kampioen zal staan. De assurantiemakelaar zou voor de reclame jaarlijks € 23 mln gaan betalen aan Manchester United.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.