nieuws

Afab opnieuw sponsor Vitesse

Archief

Afab Financiële Diensten heeft zich voor het zesde achtereenvolgende seizoen als hoofdsponsor verbonden aan voetbalclub Vitesse.

 

De naam Afab zal opnieuw te zien op de voorkant van het shirt van de Arnhemse eredivisiespeler. "De relatie tussen Afab en Vitesse is, mede door mijn rol als commissaris, zo vertrouwd, dat een verlenging van het hoofdsponsorschap een logisch gevolg is", vindt Maasbert Schouten, voorzitter van de raad van bestuur van Afab. "Dat neemt niet weg dat wij in de toekomst de weg mogelijk vrij zullen maken voor een hoofdsponsor die op dat moment beter bij de club past. Voor het komende jaar zijn Vitesse en Afab in elk geval de ideale combinatie om de positie van de club verder te stabiliseren en uit te bouwen."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.