nieuws

Achmea bereidt werkgever voor op pandemie

Archief

Arbodienst Achmea Vitale heeft een speciaal team ingericht om werkgevers voor te bereiden op een mogelijke grieppandemie. Voor het midden- en kleinbedrijf zullen informatiebijeenkomsten worden georganiseerd.

Achmea bereidt werkgever voor op pandemie

"Door deze bijeenkomsten kunnen mkb-ondernemers zich goed voorbereiden en maatregelen nemen om de pandemie het hoofd te bieden. Wij onderzoeken de mogelijkheid om de bijeenkomsten samen met brancheorganisaties te organiseren. Zij zijn een belangrijke partij en weten als geen ander wat er speelt in hun branche", aldus Jack Buckens, divisievoorzitter van Achmea Vitale. Grote ondernemingen worden apart benaderd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.