nieuws

Yarden stuurt cadeau-aanbieder de laan uit

Archief

Uitvaartverzekeraar Yarden heeft de contacten met één tussenpersoon verbroken die cadeaus als flatscreen-tv’s en koffiezetapparaten gebruikte om klanten te lokken. Met vijf andere intermediairbedrijven is de afspraak gemaakt dat ze stoppen met deze praktijken.

Yarden stuurt cadeau-aanbieder de laan uit

In totaal kent de uitvaartverzekeraar een tiental tussenpersonen die cadeaus aanbieden om polissen te verkopen. Yarden had al eerder aangegeven intermediairs die op deze manier klanten werven de wacht aan te zeggen. "Wij willen dat onze uitvaartverzekering wordt afgesloten na een deskundig en een goed advies voor de consument", zegt manager commerciële zaken Serge Evers. "En we willen niet dat het cadeau de prikkel is om een polis te sluiten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.