nieuws

Wiegel gaat nog even door bij ZN

Archief

Hans Wiegel (67) gaat voorlopig nog even door als voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Ingaande 1 februari a.s. is Wiegel herbenoemd voor een periode van twee jaar. Hij is al voorzitter van ZN sinds de oprichting in 1995.

Wiegel gaat nog even door bij ZN

Tot vicevoorzitter van ZN is benoemd Ton van Houten, in het dagelijks leven bestuursvoorzitter van Zorg en Zekerheid. Hij is de opvolger van Hans Feensta, voormalig bestuursvoorzitter van zorgverzekeraar De Friesland. Willem van Duin treedt in verband met zijn benoeming tot bestuursvoorzitter van Eureko uit het bestuur van ZN. In zijn plaats is Roelof Konterman (voorzitter divisie Zorg van Achmea) benoemd als bestuurslid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.