nieuws

Voogd & Voogd sluit aan op Aplaza

Archief

Het volmachtbedrijf Voogd & Voogd gaat zich met zijn backoffice aansluiten op het open transactieplatform Aplaza. “Dit is het eerste initiatief op dit terrein  dat volgens ons absoluut kans van slagen heeft”, zegt financieel directeur Michael de Nijs van Voogd & Voogd.

Voogd & Voogd sluit aan op Aplaza

De Nijs: "De tussenpersoon kan nu vanuit zijn eigen administratiepakket via Aplaza onze backoffice in. Hij kan vergelijken, aanvragen, sluiten et cetera. Hier is niet alleen sprake van verticale integratie, maar ook van horizontale ketenintegratie." Ook algemeen directeur Bas de Voogd is enthousiast. Hij verklaart: "Dit is allemaal ontwikkeld met al bestaande technieken."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.