nieuws

Volmacht Unigarant voor Buro Nomden

Archief

Buro Nomden in Delft heeft een volmacht ontvangen van Unigarant. Nomden adviseert op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. De volmacht geldt voor alle producten van Unigarant.

Volmacht Unigarant voor Buro Nomden

Nomden bestaat sinds 1976 en heeft zestien  medewerkers. "Wij hebben een kleine 4.000 relaties die samen circa 12.000 polissen hebben",  aldus eigenaar-directeur Guido van Duinen. Het bedrijf heeft naast Unigarant volmachten van Delta Lloyd, Allianz en Arag. "Als in de loop van dit jaar alle volmachten volledig geïmplementeerd zijn, verwachten wij van ons totale premievolume van € 12 mln de helft in volmacht te hebben", zegt Van Duinen. 
Foto: Gert Jan Westerman (directeur Unigarant, links) en Guido van Duinen ondertekenen de overeenkomst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.