nieuws

SKFD certificeert Finenzo en M&M

Archief

Stichting Keurmerk Financiële Diensten (SKFD) gaat vanaf 1 juni alle aangesloten kantoren van franchiseorganisatie Finenzo en M&M Diensten bezoeken. Adviseurs die voldoen aan de eisen van de WFT, krijgen een WFT-certificaat. 

Finenzo heeft twintig kantoren en is actief in vijf segmenten: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, lenen en sparen& beleggen. Zusterbedrijf M&M levert een pakket diensten, zoals inkoop, aan tussenpersonen die onder eigen naam willen blijven opereren. Bij M&M zijn inmiddels dertig kantoren aangesloten. De totale hypotheekproductie van Finenzo en M&M beloopt op dit moment ruim € 400 mln op jaarbasis.
Foto: Margreet van Deursen (Finenzo) en Ron van Kesteren (SKFD).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.