nieuws

Select Financiële Diensten failliet

Archief

De Amsterdamse rechtbank heeft het faillissement uitgesproken over Select Financiële Diensten, gevestigd in de Bijlmermeer. Dat faillissement is volgens eigenaar Jerry Ubbergen aangevraagd door twee voormalig werknemers van het bedrijf.

Select Financiële Diensten failliet

De assurantieportefeuille van het bedrijf is volgens Ubbergen een half jaar geleden al verkocht. "We zouden over twee, drie weken stoppen", zegt Ubbergen die het bedrijf samen met zijn vrouw runt. "Voor het faillissement was uitstel aangevraagd om het conflict met het personeel af te handelen. Blijkbaar is dat niet opgepakt. Meer kan ik er ook niet over zeggen, want ik ben niet bij de rechtbank geweest", aldus Ubbergen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.