nieuws

Salland: naar 101.000 verzekerden

Archief

Bij zorgverzekeraar Salland is afgelopen jaar het aantal verzekerden gestegen van 92.000 naar 101.000.   De omzet groeide naar € 210 (208) mln. Het resultaat komt naar verwachting uit op circa € 4,0 (1,1) mln. "Het voorzichtige beleggingsbeleid heeft, zeker in tijden van onrust op de financiële markten, een positieve bijdrage geleverd aan het resultaat", aldus Salland. […]

Bij zorgverzekeraar Salland is afgelopen jaar het aantal verzekerden gestegen van 92.000 naar 101.000.
 
De omzet groeide naar € 210 (208) mln. Het resultaat komt naar verwachting uit op circa € 4,0 (1,1) mln. "Het voorzichtige beleggingsbeleid heeft, zeker in tijden van onrust op de financiële markten, een positieve bijdrage geleverd aan het resultaat", aldus Salland.
 
   Het afgelopen jaar is Salland gestart met een aantal nieuwe activiteiten. "Zo is voor de markt van buitenlandse uitzendkrachten een nieuw label opgezet: HollandZorg." Ook is de coöperatie gestart met de ontwikkeling van een Maatschappelijke Deelname Organisatie. "Hierbij komt intensievere samenwerking binnen het veld van Wonen, Zorg, Welzijn en Werk centraal te staan, wat bijdraagt aan de kwaliteit van de dienstverlening voor de leden."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.