nieuws

Risicopremie kan voor 82% lager

Archief

Volgens Independer is het percentage mensen dat kan besparen op de premie voor een overlijdensrisicoverzekering gegroeid tot 82%.

 

In december meldde de vergelijkingssite nog dat 75% van alle polishouders een goedkopere risicoverzekering kon vinden.

 

  &nbspGemiddeld bedraagt de besparing _ 44,26 voor de circa tienduizend bezoekers die een vergelijking maakten tussen april 2008 en april 2009. Eind vorig jaar was dat gemiddeld _ 31,53. Klanten van Delta Lloyd hebben nog steeds de grootste besparingsmogelijkheid: zij zouden _ 76,19 per maand goedkoper uit kunnen zijn.

 

  &nbsp"Over de gehele looptijd betalen verzekerden ruim _ 9.500 premie te veel premie." De totale mogelijke premiebesparing zou volgens Independer per maand alle verzekeraars _ 34,8 mln aan inkomsten schelen.

 

Actie

Independer.nl is op 5 mei een goededoelenactie gestart om het tienjarig bestaan te vieren. Voor iedereen die op de site de persoonlijke besparing laat berekenen en een offerte aanvraagt, wordt _ 10 gedoneerd aan een goed doel naar keuze.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.