nieuws

Petplan komt met jachthondenverzekering

Archief

Unigarant-dochter Petplan introduceert samen met de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging (KNJV) een ziektekostenverzekering voor jachthonden. De polis zal door Aon worden aangeboden aan de 22.000 KNJV-leden, van wie de meesten een jachthond hebben.

Petplan komt met jachthondenverzekering

"De emotionele band van de jagers met hun honden is zeer groot en gezien hun taak is het risico dat deze dieren iets overkomt vrij hoog", aldus directeur Nico Schuurbiers van Petplan . "Tot op heden was het juist door dit verhoogde risico niet mogelijk jachthonden te verzekeren tegen ziektekosten." Het is niet precies bekend hoeveel jachthonden er in Nederland zijn. "In elk geval meer dan 25.000", aldus Petplan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.