nieuws

Nibe-SVV gaat RPA-toets afnemen

Archief

Het Register Pensioen Adviseurs (RPA) heeft de ontwikkeling en de afname van de (periodieke) kennistoetsen voor geregistreerden ondergebracht bij Nibe-SVV Examens. Driemaal per jaar gaan beide instanties gezamenlijk een toets samenstellen. Geregistreerde adviseurs moeten zo'n toets eens per twee jaar afleggen.

Het Register Pensioen Adviseurs (RPA) heeft de ontwikkeling en de afname van de (periodieke) kennistoetsen voor geregistreerden ondergebracht bij Nibe-SVV Examens. Driemaal per jaar gaan beide instanties gezamenlijk een toets samenstellen. Geregistreerde adviseurs moeten zo'n toets eens per twee jaar afleggen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.