nieuws

Nibe-SVV Examens gaat voor Nefeb aan de slag

Archief

De Nederlandse Federatie voor Employee Benefits-adviseurs (Nefeb) heeft een overeenkomst gesloten met Nibe-SVV Examens voor de ontwikkeling en afname van de examens Nefeb A. De examens worden voortaan digitaal afgenomen. Kandidaten kunnen daarvoor terecht bij een van de 22 toetscentra van Nibe-SVV Examens.

Nibe-SVV Examens gaat voor Nefeb aan de slag

Employee benefits-adviseurs die zich willen inschrijven als Federatie-adviseur Employee Benefits bij de Nefeb (niveau A) moeten in het bezit zijn van het daarbij behorende diploma. Gary Damen, voorzitter van de Nefeb: "Een van de doelstellingen van de Nefeb is het vergroten van de kwaliteit van employee benefits-adviseurs en het inzichtelijk maken van de adviseurs richting het Nederlandse bedrijfsleven. Wij zochten een samenwerkingspartner die ons kan helpen met het bewaken van die kwaliteit door de certificering van Nefeb-adviseurs. In Nibe-SVV Examens hebben wij die partij gevonden."
Foto: Monique Greve, manager Nibe-SVV Examens, en Nefeb-voorzitter Gary Damen ondertekenen de overeenkomst. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.