nieuws

Menzis organiseert masterclass

Archief

Zorgverzekeraar Menzis verzorgt op 19 mei een masterclass over de vraag of een zorgverzekeraar zelf zorg mag aanbieden. Actuele aanleiding is de deelname van DSW in het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam.

Menzis organiseert masterclass

Tijdens de masterclass, die om 15.30 aanvangt, verzorgt Bas Leerink, lid van de raad van bestuur, een presentatie over de visie en de plannen van Menzis wat betreft het aanbieden van zorg. Na de pauze geeft Hans Nijhoff tekst en uitleg over het programma WerkGezond. Een concept dat tussenpersonen aan werkgevers kunnen adviseren en zaken regelt op het terrein van preventie, gezondheidsbevordering, verzuimbegeleiding en verzekeren. Ook wordt een praktijkcase gepresenteerd. De middag vindt plaats in de Hunting Lodge in Rozendaal. Dagvoorzitter is Leen Zevenbergen, auteur van het boek 'En nu laat ik mijn baard staan'.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.