nieuws

Kroymans Assuradeuren houdt volmacht Bovemij

Archief

Verzekeraar Bovemij heeft de afgelopen maanden door faillissementen van automobielbedrijven van meer dan tien verbonden bemiddelaars afscheid moeten nemen. Een aantal van die failliete garagebedrijven en Bovemij-bemiddelaars behoort tot het Kroymans-concern. De volmachtrelatie met Kroymans Assuradeuren is echter ongewijzigd.

Kroymans Assuradeuren houdt volmacht Bovemij

"Zowel juridisch als financieel is er geen band tussen Kroymans Financial Services (KFS) en Kroymans Corporation", zegt Jacques Huysmans, directeur van KFS en voormalig directeur van ING Assurantiekantoren. Onder KFS valt, naast de financieringen en leaseactiviteiten (25.000 auto's), de assurantietak. Voor Armac Assurantiën, Kroymans Insurance en Kroymans Assuradeuren werken in Vianen twintig mensen. Heel KFS omvat 165 medewerkers, goed voor € 157 mln omzet. Het onderdeel is in februari losgemaakt van het moederconcern van Kroymans en in een aparte 'stichting administratiekantoor' ondergebracht. Het bedrijf staat momenteel te koop.
Het effect van failliete automobielbedrijven op de portefeuille van Bovemij is beperkt, claimt de verzekeraar. De activiteiten van verbonden bemiddelaars, voor het grootste deel tweewielerbedrijven, zouden nog steeds een stijgende lijn vertonen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.