nieuws

Kroymans Assuradeuren blijft gevolmachtigde van Bovemij

Archief

Twintig mensen

Kroymans Financial Services is in februari losgemaakt van het moederconcern en in een aparte 'stichting administratiekantoor' ondergebracht. Het bedrijf staat momenteel te koop.
 
   Onder Kroymans Financial Services valt, naast de financieringen en leaseactiviteiten (25.000 auto's), de assurantietak. Voor Armac Assurantiën, Kroymans Insurance en Kroymans Assuradeuren werken in Vianen twintig mensen. Heel KFS omvat 165 medewerkers, goed voor € 157 mln omzet.
 
   De omzet maakt volgens commercieel directeur Paul Heijman geen dramatische val door. "Sinds de start van onze activiteiten, elf jaar geleden, hebben we een beleid van spreiding aangehouden." Volgens Heijman deelt het bedrijf weliswaar in de algehele daling van de automarkt, maar is er zowel in aantallen polissen als in omzet nog sprake van groei. Hij schrijft dat vooral toe aan de recente start van het verzekeren van werkmaterieel. "Maar het is wel lastig om mensen uit te leggen dat wij door het faillissement van Kroymans niet worden geraakt en gewoon een gezond bedrijf zijn."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.