nieuws

KIFD komt met mkb-versie AO-IC

Archief

Het Kwaliteit Instituut Financiële Dienstverlening (KIFD) komt met een mkb-versie van het nationale AO-IC-model (Administratieve Organisatie en Interne Controle).

 

Deze mkb-versie is een uitbreiding van het bestaande model AO-IC. Dit wordt aangeboden via internet en belicht diverse processen van de financiële dienstverlening, aangevuld met de relevante wet- en regelgeving van WFT en BGFO. De nieuwe mkb-versie biedt standaardprocessen voor accountmanagement, zakelijke schade-, pensioen- en employee benefits-advisering.

 

  &nbspFinanciële adviseurs die zich richten op mkb’ ers kunnen met deze uitbreiding een forse tijd- en kostenbesparing boeken op ontwikkelingskosten van een eigen AO-IC model, verwacht het KIFD.

 

  &nbspHet model wordt geïntroduceerd op 5 juni in Amsterdam, 8 juni in Rotterdam, 19 juni in Tilburg, 1 juli in Amersfoort en 2 juli in Zwolle.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.