nieuws

Hypotheekklant gaat liefst naar adviseur op de hoek

Archief

Onafhankelijke hypotheekadviseurs worden hoger gewaardeerd door hun klanten dan hypotheekadviseurs van banken. Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek naar hypotheekadviseurs van Independer.nl onder 4.286 sitebezoekers.

Hypotheekklant gaat liefst naar adviseur op de hoek

Lokale tussenpersonen worden het hoogst gewaardeerd met een 7,8. Adviseurs van hypotheekadviesketens scoren gemiddeld een 7,7, tegen adviseurs van banken en verzekeraars een 7,1. Hypotheekshop scoort het best (7,7), gevolgd door HypotheekVisie (7,6) en De Hypotheker (7,5). Van de banken en verzekeraars worden Fortis Bank (7,5), SNS Bank en ING Bank (beide 7,4) het hoogst gewaardeerd door hun klanten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.