nieuws

Hypotheekadviespakketten Efdécé en AfinHyp vernieuwd

Archief

De softwareontwikkelaars Unit 4 Agresso en Infa hebben hun respectievelijke hypotheekadviespakketten Efdécé en AfinHyp uitgebreid. Aanleiding daarvoor is onder meer vernieuwde wet- en regelgeving.

 

Met het pakket is nu een hypothecaire planning te maken. Daarbij zijn de verschillende inkomensmodellen bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden en de mogelijke oplossingen grafisch in beeld te brengen. Bovendien is de integratie met administratiepakket Dias verbeterd en zijn softwarepakketten voor financiële planning en klantbeheer aan het adviespakket van Efdécé te koppelen. Dat maakt dubbele invoer van gegevens overbodig.

 

  &nbspUnit 4 Agresso houdt ter introductie presentaties in Van der Valk-hotels in Akersloot, Nootdorp, Eindhoven en Ugchelen.

 

AfinHyp

De belangrijkste toevoeging van softwareontwikkelaar Infa aan AfinHyp is dat adviseurs eenvoudig diensten en beloningen aan klanten kunnen presenteren. Verder maakt AfinHyp voortaan een controleslag, voordat een offerteaanvraag via HDN wordt verstuurd. Daarnaast is het gebruikersgemak van de ProductScan op diverse punten verbeterd.

 

  &nbspEen nieuwe versie van AeQuote is meegeleverd. Waar mogelijk maakt AfinHyp voor de berekening van bankspaarproducten nu ook gebruik van AeQuote.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.