nieuws

Hypodomus in zee met Cardif

Archief

Hypotheekadvies- en makelaarsketen Hypodomus gaat op het gebied van woonlastenbescherming samenwerken met verzekeringsmaatschappij Cardif. Hypodomus, dat voor hypotheken en verzekeringen zoveel mogelijk zaken doet met minderheidsaandeelhouder Delta Lloyd, had nog geen woonlastenbeschermer in het assortiment.

Omdat de keten bescherming wil bieden voor de volledige looptijd van de hypotheek, is er gekozen voor de Hypotheek Opvang Polis (HOP) van Cardif. Franchiseketen Hypodomus heeft momenteel acht vestigingen, maar heeft onlangs de 31 makelaarskantoren van Meeùs overgenomen, waarvan er twintig omgevormd worden tot een Hypodomusvestiging. Hypodomus heeft daarmee in één keer een landelijke dekking.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.