nieuws

Hubrien Meijaard nieuwe directeur Vidaz

Archief

Hubrien Meijaard van Meijaard Financieel Advies (Culemborg) heeft de functie aangenomen van algemeen directeur bij de vorig jaar opgerichte franchiseorganisatie Vidaz. Meijaard was al vijf maanden actief bij Vidaz als interimdirecteur.

Hubrien Meijaard nieuwe directeur Vidaz

Meijaard (foto) is door de aandeelhouders van Vidaz gevraagd om algemeen directeur te worden nadat oprichter, Robert Hubers, zich om persoonlijke redenen terugtrok uit de financiële dienstverlening. Het kantoor in Culemborg blijft gewoon onder dezelfde naam voortbestaan. "Ik wil Vidaz nog duidelijker neerzetten als de netwerkorganisatie van excellent adviseurs met als grondgedachte Financial Life Planning, zowel kwalitatief als kwantitatief", aldus Meijaard. Vidaz heeft momenteel vier vestigingen: in Baarn (hoofdvestiging), Culemborg, Arnhem en Epe. Doelstelling is dit jaar om door te groeien naar tien kantoren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.