nieuws

HAC start platform voor ondernemers

Archief

De Haagse Assurantie Club (HAC) introduceert tijdens de algemene ledenvergadering op 8 juni de Haagse Sociëteit Financiële Dienstverlening (HSFD).

 

Het gaat hier om een speciaal platform binnen de HAC voor onder andere directeuren-grootaandeelhouders van assurantiebedrijven.

 

  &nbsp" Hiermee willen wij iets extra’s bieden voor de talloze assurantieondernemers binnen onze vereniging", zegt HAC-voorzitter Willem Haasnoot. "Het is de bedoeling dat zij vier keer per jaar bij elkaar komen voor een speciale bijeenkomst met specifieke informatie over het ondernemerschap en daarvoor ook een wat hogere contributie gaan betalen."

 

  &nbspHaasnoot is overigens aftredend en niet herkiesbaar. Het bestuur stelt voor in zijn plaats André Cremers te benoemen. Secretaris Victor de la Fosse is in maart afgetreden. Zijn kandidaat-opvolger is John Hessing.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.