nieuws

Haagse Assurantie Club start ondernemerssociëteit

Archief

De Haagse Assurantie Club (HAC) introduceert tijdens de algemene ledenvergadering op 8 juni  de Haagse Sociëteit Financiële Dienstverlening (HSFD). Dit wordt een speciaal platform binnen de HAC voor onder anderen directeuren-grootaandeelhouders van assurantiebedrijven.

Haagse Assurantie Club start ondernemerssociëteit

"Hiermee willen wij iets extra's bieden voor de talloze assurantieondernemers  binnen onze vereniging", zegt HAC-voorzitter Willem Haasnoot (foto). "Het is de bedoeling dat zij vier keer per jaar bij elkaar komen voor een speciale bijeenkomst met specifieke informatie over het ondernemerschap en daarvoor ook een wat hogere contributie gaan betalen."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.