nieuws

Groeiend Bastian en Visser stevig op portefeuillejacht

Archief

Groei

"We zijn aan het groeien in een teruglopende markt", zegt Bastian, volgens wie de in 2006 gestarte vergelijkingssite annex leadgenerator Budgetpolis.nl een gestage groei vertoont. "Daaruit komen veel adviesaanvragen voort." In 2007 had Bastian & Visser een provisie-inkomen van circa _ 2,7 mln. De cijfers van vorig jaar zijn nog niet bekend. "Onze prognose voor 2008 lag op _ 2,6 mln; die is in ieder geval overtroffen. Dit jaar willen we doorgroeien naar _ 3,2 mln Dit is dan exclusief Budgetpolis.nl en Budgethypotheek.nl. Budgetpolis.nl is met slechts 8% gegroeid, mede door het marketinggeweld van de overige internetaanbieders."
 
   Bastian & Visser hebben vorig jaar het minderheidsbelang van Falcon teruggekocht. "Wij zijn nu weer 100% eigenaar."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.