nieuws

Delta Lloyd sluit contract met ‘letselplatform’ Klik & Regel

Archief

Delta Lloyd heeft op het terrein van de letselschaderegeling als eerste verzekeraar een contract gesloten met Klik & Regel in Rotterdam.   Klik & Regel is het bedrijf achter de gelijknamige applicatie die voorziet in het elektronisch onderhandelen over letselschade en het opstellen van een gezamenlijk behandelplan.      Delta Lloyd behoort met onder meer Achmea, […]

Delta Lloyd heeft op het terrein van de letselschaderegeling als eerste verzekeraar een contract gesloten met Klik & Regel in Rotterdam.
 
Klik & Regel is het bedrijf achter de gelijknamige applicatie die voorziet in het elektronisch onderhandelen over letselschade en het opstellen van een gezamenlijk behandelplan.
 
   Delta Lloyd behoort met onder meer Achmea, ASR en de Stichting Univé Rechtsbijstand tot de deelnemers aan de proeffase. Omdat de uitkomsten als positief zijn beoordeeld, was dit voor Delta Lloyd reden om een contract aan te gaan.
 
   Inmiddels doen ook 22 andere marktpartijen aan de proef met Klik & Regel mee. Het streven is duizend dossiers in het systeem te krijgen; volgens de laatst gepubliceerde stand op www.klikenregel.nl staat de teller op er 331.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.