nieuws

De Boer financieel directeur bij Yarden

Archief

Klaas de Boer (50) is de nieuwe directeur Financiën en Informatiemanagement bij uitvaartorganisatie Yarden. De Boer (foto) werkte vanaf 2005 bij Friesland Bank als directeur Planning en Control. Daarvoor was hij financieel directeur bij Achmea Sociale Zekerheid.

De Boer financieel directeur bij Yarden

Met de benoeming van De Boer is het directieteam weer compleet, aldus Yarden. De directie bestaat naast De Boer uit directievoorzitter Peter van Wageningen, directeur verzekeringen Jan Willem van Holst en Sabrina Franken (directeur Uitvaartverzorging). Yarden telt volgens eigen opgave 900.000 leden en heeft 600 fte in dienst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.