nieuws

Bij D&O al 2.700 gratis dvd’s opgevraagd

Archief

Van de dienstverleningsdocumenten die Bureau D&O afgelopen vrijdag gratis ter beschikking heeft gesteld van het intermediair zijn er al 2.700  gedownload. “Gezien eerdere ervaringen met dit soort acties, schat ik in dat eind deze week zo’n 5.000 kantoren dit model zullen hebben aangevraagd”, aldus Annette van de Wetering van D&O.

Bij D&O al 2.700 gratis dvd’s opgevraagd

Het model is geschreven voor advisering en bemiddeling op het gebied van hypotheken. "Veel relaties hebben ons gevraagd om ook een dergelijk document voor levensverzekeringen te maken. Wij denken daarover na, maar wachten nog even af of de AFM met nadere aanwijzigingen over het dienstverleningsdocument komt", aldus Van de Wetering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.