nieuws

Afinhyp vernieuwd met diensten en beloning

Archief

De belangrijkste toevoeging van softwareontwikkelaar Infa aan de nieuwe versie van AfinHyp is dat diensten en beloning erin ingevoerd zijn. Daarmee kunnen hypotheekadviseurs eenvoudig diensten en beloning aan de klant te presenteren.Met de nieuwe versie zegt AfinHyp rekening te houden met de nieuwe wet- en regelgeving inzake beloningstransparantie.

Afinhyp vernieuwd met diensten en beloning

Voordat een offerteaanvraag via HDN wordt verstuurd, maakt AfinHyp een controleslag waardoor het aanvraagproces efficiënter verloopt. Daarnaast is het gebruikersgemak van de ProductScan op veel punten verbeterd. In deze versie wordt ook een nieuwe versie van AeQuote meegeleverd. Waar mogelijk, maakt AfinHyp voor de berekening van bankspaarproducten nu ook gebruik van AeQuote.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.