nieuws

Aegon schaaft aan ongevallenverzekering

Archief

Aegon heeft verbeteringen aangebracht in zijn collectieve ongevallenverzekering. De dekking is uitgebreid, percentages in de uitkeringsschaal verhoogd en de premie voor bedrijven is verlaagd. “De Aegon Collectieve Ongevallenverzekering is nu beschikbaar via het intermediair”, zo besluit de verzekeraar het bericht.

Aegon schaaft aan ongevallenverzekering

Aegon richt zich met de polis op werkgevers, verenigingen en stichtingen die financiële schade willen voorkomen in geval van ongevallen waarbij hun personeelsleden of vrijwilligers zijn betrokken. Als een bedrijf zijn werknemers heeft verzekerd, dan zijn nieuw in dienst tredende personeelsleden direct meeverzekerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.