nieuws

ABN Amro op het schap bij HypotheekCompany

Archief

Adviesketen HypotheekCompany heeft het productassortiment uitgebreid met hypotheken van ABN Amro. Daarnaast staat het de franchisenemers van HypotheekCompany vrij om ook het concept ‘Intermediair bankieren’ aan te bieden aan de klant.

ABN Amro op het schap bij HypotheekCompany

Consumenten die behalve de hypotheek ook een Particulier Pakket (betaalpakket) van ABN Amro afnemen, krijgen een korting op de hypotheekrente. Daarnaast ontvangt de tusssenpersoon € 100 voor het aanbrengen van een spaarrekening.
Eerder maakten serviceprovider Welke en de franchiseketens De Hypotheker en De Hypotheekshop al soortgelijke afspraken met ABN Amro, dat zich begin deze eeuw afwendde van het grote intermediair als verkoopkanaal, maar daar in 2005 op terugkwam.
Foto: v.l.n.r: Rienk van Hijum (ABN-Amro), Christian Dijkhof (HypotheekCompany) en Marc Leemberg (ABN-Amro).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.