nieuws

ZZP-Nederland promoot TAF-polis bij Harry Mens

Archief

Johan Marrink komt zondag bij tv-presentator Harry Mens aan tafel vertellen over “een uniek en betaalbaar alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering”. Marrink noemt zich als directeur van ZZP Nederland belangenbehartiger van meer dan 70.000 zzp’ers.

ZZP-Nederland promoot TAF-polis bij Harry Mens

Marrink wijst er op dat zzp'ers niet of nauwelijks tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid verzekerd zijn, vanwege de hoge premies die ze moeten betalen. Om die toegangsdrempel te verlagen, heeft ZZP Nederland in samenwerking met TAF Assuradeuren het ZZP Zelfstandigenplan ontwikkeld.(Uitzending: zondag 19 april vanaf 11.00 uur op RTL 7.)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.