nieuws

Volmacht NN voor Froonacker

Archief

Assurantiebedrijf Froonacker heeft een volmacht verkregen van Nationale-Nederlanden. Het sinds 1955 in Franeker gevestigde kantoor richt zich primair op de zakelijke adviesmarkt en had al volmachten van Arag, ASR, Avéro Achmea, Reaal en Zevenwouden.

Volmacht NN voor Froonacker

Froonacker heeft volgens manager volmachten Martin Kingma een bruto-omzet van ruim € 2,5 mln en circa vijfduizend relaties, waarvan 30% bedrijfsmatig actief zijn. Froonacker richt zich met name op de transportsector, de bouw, agrarische bedrijven, garages en mechanisatiebedrijven en heeft 17 medewerkers. Voor Nationale-Nederlanden is het de 124e volmacht
Op de foto v.l.n.r: Anne Bergsma, directeur Froonacker, Martin Kingma, manager volmachten Froonacker, Peter Verroen, accountmanager volmachten NN, R. Veldhoen, directeur volmachten NN, en Jenne Bergsma, directeur Froonacker.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.