nieuws

VNAB gaat fors investeren in verdere professionalisering

Archief

Seminar

Aansluitend op de jaarvergadering werd onder de titel 'Succesvol scouten van talent voor de co-assurantiemarkt, de Champions League van de verzekeringsbranche' een seminar georganiseerd over de instroom van jonge talentvolle medewerkers. Eén van de inleiders was Foppe de Haan, die het scoutings- en opleidingsvraagstuk vanuit de voetballerij belichtte: "Je moet niet alleen kijken wat mensen kunnen, maar vooral proberen te ontdekken welke groeipotentie jongeren in zich hebben. Houding, persoonlijkheid en mentaliteit zijn soms net zo belangrijk als talent."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.