nieuws

Verzekeringsbundel iZio voor alleenstaande ouders

Archief

Internetverzekeraar iZio (Delta Lloyd) heeft een Basisbundel voor alleenstaande ouders ontwikkeld.

 

Voor een maandpremie van _ 17,50 kunnen alleenstaanden met kinderen de bundel sluiten, die standaard een avp, inboedelverzekering, reis- en annuleringsverzekering en een basisrechtsbijstandverzekering bevat.

 

  &nbspHuiseigenaren kunnen de basisbundel uitbreiden met een woonhuisverzekering voor _ 7,60 per maand extra. Daarnaast kunnen nog een autoverzekering, ongevallenverzekering (_ 0,65), uitvaartkostendekking (_ 3,65) en een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering worden bijgesloten (_ 8). iZio wil met de nieuwe pakketverzekering inspelen op de behoeften van een groeiende doelgroep: het aantal eenoudergezinnen is volgens CBS-cijfers gegroeid van 360.000 in 1995 naar 465.000 vorig jaar.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.