nieuws

Van Voorst Vader moet deuren openen voor NVHP

Archief

De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) heeft voormalig NBVA-voorzitter Alexander van Voorst Vader (foto) aangetrokken als plaatsvervangend voorzitter. In die hoedanigheid wordt hij vooral ingezet om de vereniging een stem te geven in het overleg met overheidsinstanties.

Van Voorst Vader moet deuren openen voor NVHP

De NVHP wil "een vaste plek in het georganiseerde overleg met bijvoorbeeld de AFM en het ministerie van Financiën" en wil die met hulp van het nieuwe bestuurslid veroveren. "Van Voorst Vader beschikt over een indrukwekkend netwerk. Onze snelle groei – we zitten inmiddels op 720 leden – rechtvaardigt een positie in relevante overlegstructuren; natuurlijk om onze leden goed te kunnen vertegenwoordigen, maar vooral ook omdat wij denken een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan dat overleg", zegt NVHP-voorzitter Peter Wormskamp.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.