nieuws

Van den Bosch nieuwe directeur BKR

Archief

Peter van den Bosch (foto) is de nieuwe algemeen directeur van het Bureau Krediet Registratie (BKR). Hij volgt Wolter Karssenberg op, die het ad interim deed, en nu directeur compliance is bij het BKR.

Van den Bosch nieuwe directeur BKR

Van den Bosch (50) werkte eerder onder meer bij Fortis, Levob en Achmea. Bij Achmea was hij sinds 2004 bestuurslid en verantwoordelijk voor operationele processen en automatisering. Verder heeft hij bestuursfuncties vervuld bij Stichting Financiële Dienstverlening, Hypotheken Data Netwerk, Nederlandse Vereniging Voor Volkskrediet en bij de Vereniging van Financieringsondernemingen en het Financierings Data Netwerk, waarvan hij voorzitter was.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.