nieuws

Van Almkerk werkt samen met D&O

Archief

Van Almkerk Consultancy en Bureau D&O zijn een samenwerking aangegaan voor de begeleiding van financieel dienstverleners op het gebied van kantoorautomatisering. Stoffel van Almkerk (61, foto) nam vorig jaar afscheid van het uit de NVA voortgekomen systeemhuis Anva.

Van Almkerk werkt samen met D&O

Van Almkerk heeft zich onlangs gevestigd als zelfstandig consultant. Bureau D&O biedt al langer ondersteuning aan financieel dienstverleners op het gebied van onder meer personele diensten, opleidingen, marketing en onderzoek. "Wij krijgen met grote regelmaat vragen rondom het onderwerp kantoorautomatisering en keken al langere tijd naar iemand die deze ondernemers zou kunnen helpen", motiveert D&O-topman Jurjen Oosterbaan de aangegane samenwerking.
"Stoffel van Almkerk beschikt over een enorme kennis op het gebied van automatiseringsprojecten, weet wat er bij een financieel dienstverlener gebeurt en spreekt de taal van het intermediair. Die combinatie van eigenschappen vind je niet makkelijk in één persoon."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.