nieuws

Valkenburg van start met Spirit in Finance

Archief

Ivo Valkenburg, die in ons land onder meer financial life planning introduceerde, is van start gegaan met Spirit in Finance . Het bedrijf richt zich op “de vernieuwing van mensen en organisaties in de financiële dienstverlening”. Daartoe wordt een nieuwe beroepsopleiding geïntroduceerd.

Valkenburg van start met Spirit in Finance

Die opleiding is bedoeld voor "sleutelpersonen in het transformatieproces van de financiële sector die willen behoren tot de nieuwe generatie van adviseurs" en legt meer nadruk op de ontwikkeling van emotionele en spirituele intelligentie. Er zijn drie modules: een vijfdaagse training in empathisch adviseren, een individueel coachingprogramma en een op de praktijk gerichte vijfdaagse workshop die wordt verspreid over een half jaar en waarin het accent wordt gelegd op financial life planning.
De eerste opleiding start in mei.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.