nieuws

Uitbreiding WFT-PE erkenning voor SCFB

Archief

Het Studiecentrum Financiële Branche (SCFB) heeft van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) een uitbreiding van de erkenning verkregen voor de WFT-PE module Volmacht. SCFB was al een erkend WFT-PE instituut.

Uitbreiding WFT-PE erkenning voor SCFB

De aanvraag tot uitbreiding van de erkenning als WFT-PE instituut is getoetst aan de gestelde voorwaarden in de Erkenningsregeling permanente educatie WFT. Uit de toetsing is gebleken dat SCFB voor wat betreft de contactgebonden vorm van onderwijs aan de voorwaarden voldoet. Het CDFD heeft de aanvraag tot uitbreiding van de erkenning op 21 april toegewezen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.