nieuws

Taxatie met vijf jaar indexering bij 5punt20

Archief

Taxatiebureau 5punt20 komt met een taxatie waarbij de huiseigenaar gedurende een periode van vijf jaar jaarlijks via zijn tussenpersoon een indexering van de getaxeerde woningwaarde ontvangt. Door deze indexering krijgt de eigenaar inzicht in de waardeontwikkeling van het woonhuis.

Taxatie met vijf jaar indexering bij 5punt20

"Voor het intermediair kan dat een jaarlijks terugkerend contactmoment met de klant zijn", zegt 5punt20-directeur Bas Rentmeester. "Deze dienst hebben we ontwikkeld met de Tilburgse serviceprovider ProFinT, die tot 2010 over de exclusieve rechten beschikt." De kosten voor de jaarlijkse indexering  zijn eenmalig € 52 voor een periode van vijf jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.