nieuws

Starters

Archief

Wijnands Tilli Assurantiën & Makelaardij (Maastricht)

 

Ralph Wijnands (32) en Dennis Tilli (31) zijn in eerste instantie van start gegaan als makelaarskantoor. In de toekomst komt daar nog een assurantietak bij, waarbij ze zich met name zullen richten op schadeverzekeringen. De AFM-vergunning wordt aangevraagd als de opleiding is afgerond. Tot die tijd werkt het kantoor op assurantiegebied samen met Assurantie- en Adviesburo Wijnands dat in hetzelfde pand is gevestigd.

 

Bijl Financiëe Diensten (Woudrichem)

 

Remco Bijl (32) gaat zich vestigen als allround financieel adviseur. De afgelopen tien jaar heeft hij bij diverse verzekeraars in verschillende functies ervaring opgedaan. Bijl start zonder bestaande portefeuille en zal alleen beginnen, maar sluit contacten met freelancers niet uit.

 

Op dit moment is hij bezig met de diverse voorbereidingen, waaronder het bouwen van een website, De vergunning wordt binnenkort aangevraagd.

 

Prenger Assurantiën (Groningen)

 

Ruim 12 jaar heeft Bertil Prenger (36) ervaring opgedaan als adviseur buitendienst bij Fortis ASR en bij een grote tussenpersoon in het noorden van het land.

 

Sinds januari staat zijn bedrijf ingeschreven en de vergunningen voor schade, hypotheek en bancaire producten zijn inmiddels binnen. Als alles volgens plan verloopt, zal Prenger medio april van start gaan zonder bestaande portefeuille.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.