nieuws

Spuijbroek vult directie Aegon Nederland aan

Archief

Rob Spuijbroek (43) is benoemd tot directeur Retail van Aegon Nederland. Hij wordt per 1 juni verantwoordelijk voor zowel het intermediaire als het directe verkoopkanaal (Aegon Bank) en de marketing in ons land.

Spuijbroek vult directie Aegon Nederland aan

Spuijbroek (foto) is afkomstig van ABN Amro, waar hij directeur Segments & Business Development was. In de periode van 1989 tot begin 1997 werkte Spuijbroek bij Aon, laatstelijk in de vestiging Eindhoven. Hij maakte toen de overstap naar ABN Amro, beginnend als verzekeringsdirecteur voor de regio Oost-Brabant.
Voorzitter van de directie van Aegon Nederland Marco Keim: "Wij hebben heel zorgvuldig gezocht naar een collega die qua stijl en karakter past in ons team." De komst van Spuijbroek betekent een uitbreiding van de directie tot vijf man.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.