nieuws

SNS Bank verkoopt hypotheken van anderen

Archief

SNS Bank heeft hypotheken van WestlandUtrecht, Zwitserleven, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden en BLG in het assortiment opgenomen. De bank claimt daarmee de eerste bank van Nederland te zijn, die ook producten van anderen aanbiedt.

SNS Bank verkoopt hypotheken van anderen

Behalve van zuster Reaal, biedt SNS Bank verder ook levens- en pensioenverzekeringen van Zwitserleven aan. De bank zegt voor producten van derden te hebben gekozen vanwege de kwaliteit en de toegevoegde waarde op het eigen assortiment. Arie Koornneef, hoofd Marketing van SNS Bank: "Onderzoek wijst uit dat de consument kritischer en veeleisender is geworden en behoefte heeft aan een breed assortiment. Wij spelen hierop in door naast eigen hypotheken ook producten van andere aanbieders in het assortiment op te nemen."
De serviceprovider Financenter uit Deventer gaat zich bezighouden met de levering en verwerking van de hypotheekarrangementen die SNS Bank in het assortiment heeft opgenomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.