nieuws

Rechtsbijstandverzekering Klaverblad bijna 8% duurder

Archief

Bij Klaverblad gaat per 1 mei de premie voor een uitgebreide dekking in de rechtsbijstandverzekering voor gezinnen met bijna 8% omhoog tot _ 190; voor een alleenstaande wordt deze _ 155.

 

De verhoging is het gevolg van de premieverhoging van de modules Standaard, Inkomen en Wonen. Deze verhogingen liggen boven het prijsindexcijfer en worden door Klaverblad toegeschreven aan de ontwikkeling van de kosten en de frequentie van claims.

 

  &nbspVerder is in de vernieuwde voorwaarden de franchise verhoogd tot _ 175 (110). Voor elk juridisch probleem dat niet onder de dekking valt, kan eenmalig juridisch advies worden gevraagd. Bovendien wordt de dekking voor financieel onvermogen van de tegenpartij verhoogd tot _ 1.250 (1.000).

 

  &nbspDe premies en voorwaarden van de lopende verzekeringen worden vanaf 1 mei eveneens, op de hoofdpremievervaldatum, aangepast.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.