nieuws

Reaal schaart ‘Mexico’ onder annuleringsdekking

Archief

Reaal komt verzekerden tegemoet die onder de huidige omstandigheden niet naar Mexico willen reizen. Hoewel de varkensgriep niet onder het Calamiteitenfonds valt, zullen de kosten van het annuleren van de reeds geboekte reis worden vergoed.

Reaal schaart ‘Mexico’ onder annuleringsdekking

De tijdelijke maatregel geldt voor alle verzekerden met een annuleringsdekking bij Reaal – zowel particulier als zakelijk – op voorwaarde dat het vertrek naar Mexico zou plaatsvinden vóór 1 juni a.s. Reaal wijst er op, dat gezondheidsproblemen zoals de varkensgriep niet onder de definitie natuurramp of molest  vallen en dus niet onder de werkingssfeer van het Calamiteitenfonds, het fonds dat tot uitkering komt wanneer het als gevolg van een natuurramp of molest niet langer verantwoord geacht wordt om naar een bepaalde reisbestemming af te reizen. Reaal maakt nu tijdelijk een uitzondering voor 'Mexico'.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.