nieuws

Pensioenpremie Delta Lloyd lager

Archief

Delta Lloyd heeft begin deze maand enkele mkb-pensioentarieven verscherpt.

 

Daarmee behoudt de maatschappij naar eigen zeggen een "top 3-prijsstelling" voor collectieve pensioenproducten. De tarieven voor invaliditeitsstaking (de zogeheten IS-opslag) zijn met 25% verlaagd, terwijl de opslag in het kader van de Wet Medische Keuringen voor basisregelingen in zijn geheel is komen te vervallen. "Werkgevers en werknemers betalen hierdoor aanzienlijk minder premie bij een nieuw gesloten collectief traditioneel pensioencontract." De aanpassing geldt voor het Delta Lloyd Garant Pensioen Plan en Delta Lloyd Balans Pensioen Plan en zowel voor nieuwe contracten als verlengingen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.