nieuws

Obvion kritischer op intermediairs

Archief

Obvion scherpt zijn beleid bij het inschakelen van nieuwe tussenpersonen. De hypotheekverstrekker doet dat met hulp van een ‘zorgplichtprofiel’.

 

De Rabobank-dochter heeft, samen met opleidingsinstituut Dukers & Baelemans, een aangescherpte ‘inschakelingsprocedure’ opgesteld. Die start met invulling van een zorgplichtprofiel van de tussenpersoon. Dit profiel leidt tot aandachtspunten bij gedrags- en vaardigheidsaspecten van de kandidaat-intermediair.

 

  &nbspVervolgens worden er tijdens een ‘Obvion Class’ handvatten aangereikt om die aandachtspunten te verbeteren. Coaching, opleidingen en minicongressen moeten uiteindelijk leiden tot beter advies. "Wij doen dit omdat de consument in toenemende mate stress ervaart bij het sluiten van een hypotheek", zegt marketingmanager Hans Wielaart van Obvion. "Een adviseur die excellent advies geeft, kan veel zorgen wegnemen."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.