nieuws

Nieuw pand voor Zuyderleven

Archief

Volgende week, vrijdag 24 april, staat de officiële opening gepland van het nieuwe bedrijfspand.van de Zuyderleven Groep in Breda. Zuyderleven is actief in assurantiën, hypotheekadvisering, makelaardij en commercieel vastgoed. Het bedrijf is in 2003 opgericht, heeft 18 werknemers in dienst en een portefeuille van circa 3.400 relaties. Het nieuwe adres is Willemstraat 24, 4811 AL, […]

Volgende week, vrijdag 24 april, staat de officiële opening gepland van het nieuwe bedrijfspand.van de Zuyderleven Groep in Breda. Zuyderleven is actief in assurantiën, hypotheekadvisering, makelaardij en commercieel vastgoed. Het bedrijf is in 2003 opgericht, heeft 18 werknemers in dienst en een portefeuille van circa 3.400 relaties. Het nieuwe adres is Willemstraat 24, 4811 AL, Breda.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.