nieuws

Meijers koopt Triodos Assurantiën

Archief

Assurantiemakelaar Meijers in Amstelveen neemt per 1 mei Triodos Assurantiën in Zeist over. Dit bedrijf, onderdeel van Triodos Bank, heeft 3.500 klanten die een omzetbelang van € 500.000 vertegenwoordigen. De portefeuille bestaat uit 3.000 particuliere klanten (met vooral levenpolissen) en 500 zakelijke klanten (met vooral schadepolissen).

Meijers koopt Triodos Assurantiën

Directeur Michel Schaft van Meijers is blij met de aankoop, omdat hij verwacht dat de verduurzaming van het verzekeringsproduct waar Triodos op focust een grote vlucht gaat nemen. Bovendien sluit de portefeuille volgens hem goed aan bij het klantenbestand van Meijers. Dat bestaat inmiddels uit 8.200 relaties en 40.000 polissen. De Amstelveense registermakelaar in assurantiën heeft, zegt Meijers, een goed jaar achter de rug. Over 2008 zal de omzet naar verwachting uitkomen op € 11,5 mln, een toename van € 2 mln ten opzichte van 2007.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.